Főoldal Hobbi és kert Gyűjtői érmék 1949 szovjet érme replika gyűjthető vintage érme a szovjet elnökkel egy rubel fém érme Szovjetunió emlékérme 3,2 cm

1949 szovjet érme replika gyűjthető vintage érme a szovjet elnökkel egy rubel fém érme Szovjetunió emlékérme 3,2 cm

Szerezzen be egy 1949-es szovjet érme másolatát, amely történelmi jelentőségű gyűjtői gyöngyszem. Teljes leírás
1 386 Ft

Tulajdonságok

1949 szovjet érme replika gyűjthető vintage érme a szovjet elnökkel egy rubel fém érme Szovjetunió emlékérme 3,2 cm

Ez az 1949-es szovjet érme másolata a Szovjetunió múltjának és annak idején, amikor Joszif Sztálin uralkodott, lenyűgöző tükre . 3,2 cm átmérőjével részletesen ábrázolja az eredeti érmét , amelyet abban az időszakban vertek, amikor a Szovjetunió kulcsszerepet játszott a világ eseményeiben. Ez az érme nem csak gyűjtői tárgy; ez egy történelmi dokumentum, amely visszavezet bennünket abba az időbe, amikor a Szovjetunió az egyik legfontosabb világhatalommá vált.

Főbb jellemzői:

  • Ennek az érmének a történelmi jelentősége rendkívül mély. Joszif Sztálint, a világtörténelem egyik legvitatottabb alakját ábrázolja. Uralkodása alatt a Szovjetunió számtalan politikai és társadalmi változáson ment keresztül, és ez az érme közvetlenül tükrözi azokat az időket. Joszif Sztálin, akit tekintélyelvű uralmáról és kemény kommunizmusáról ismert, ennek az időszaknak a kulcsszimbólumává vált.
  • A replika gyűjtői értéke abban rejlik, hogy képes utalni a kommunista korszakra és az egész világra kiható politikai eseményekre. Az érmegyűjtők ezt a másolatot egyedülálló tanulmányi és gyűjtési tárgynak fogják találni, amely lehetővé teszi számukra a múlt felfedezését és a világot formáló történelmi események megértését.
  • 3,2 cm átmérőjével ez az érme ideális a közeli vizsgálathoz. Minden jelet és szimbólumot hűen reprodukálnak, így lenyűgöző vizsgálati és csodálható tárgy. Az érme minden részlete arra a korszakra emlékeztet, amikor a Szovjetunió a világ eseményeinek egyik kulcsszereplője volt.
  • Oktatási eszköz a Szovjetunió történetének, a politikai változásoknak és a kommunizmus fejlődésének tanulmányozásához. Ezzel az érmével jobban megérthetjük az akkori politikai döntéseket és a világtörténelmet meghatározó jelentős eseményeket.
  • Jellemzők: ezüstözött, vintage, egy rubel, fém, emlékmű, gyűjthető, szovjet
  • Méretek: 3,2 cm
  • Anyaga: fém
  • A csomag tartalma: 1 db

Az 1949-es szovjet érme másolatának birtoklása azt jelenti, hogy a történelem egy darabját hordozza, amely még mindig befolyásolja a világ eseményeit és a politikát. Ez egyben lehetőség arra is, hogy elmélyítse tudását erről az érdekes időszakról, és utaljon a múlt fontos eseményeire. Ez az érme nem csak egy fémdarab; a múlt hű reprodukciója, amelynek még maradandó jelentősége van.