Szilikon fogsor

A hiányzó fogak pótlására. Természetes megjelenés és kényelem. Hosszú távú tartósság. Könnyen kezelhető. A csomag tartalma: 1x felső protézis, 1x alsó protézis. Teljes leírás
2 789 Ft

Tulajdonságok

Szilikon fogsor

A szilikon fogsor egy teljesen új és innovatív megoldás azok számára, akiknek pótolni kell a hiányzó fogakat. Ez a forradalmi protézis a kényelmet és a természetes megjelenést ötvözi. A szilikon fogsorok egyik fő előnye a kivételes kényelem. A szilikon egy puha, rugalmas anyag, amely alkalmazkodik a fogak és az íny formájához, így biztosítja, hogy a protézis ne illeszkedjen kényelmetlenül és ne szoruljon össze. Ez elengedhetetlen a mindennapi viselethez. A szilikon protézist hosszú élettartamra tervezték. Az anyag kopásnak és sérülésnek ellenáll. A szilikon fogsorok gondozása egyszerű. Csak rendszeresen tisztítsa folyó víz alatt, és használjon speciális tisztítószereket a fogsorokhoz. Egyszerű karbantartással biztos lehet benne, hogy protézise optimális állapotban marad. A szilikon fogsor modern megoldás azok számára, akik kényelmes és természetes megjelenésű megoldást keresnek mosolyukra. Ezzel a protézissel nemcsak gyönyörű mosolyt kap, hanem páratlan kényelmet és megbízhatóságot is. Ráadásul a használata nagyon egyszerű. Csak tegye a protézist forró vízbe 1 percre, hogy a szilikon kissé megpuhuljon, és helyezze a fogára. Így a protézis megfelelően formálódik, és minden nap viselheti.

Főbb jellemzői:

  • Páratlan kényelem: A szilikon fogsorok egyik fő előnye a kivételes kényelem. A szilikon egy puha, rugalmas anyag, amely alkalmazkodik a szájüreg és az íny formájához, biztosítva, hogy a protézis ne illeszkedjen kényelmetlenül és ne fojtson meg. Ez elengedhetetlen a mindennapi viselethez.
  • Tartósság és tartósság: A szilikon protézist hosszú élettartamra tervezték. Az anyag kopásálló, így Ön hosszú éveken át gyönyörű mosolyt élvezhet.
  • Könnyű karbantartás: A szilikon fogsorok gondozása egyszerű. Csak rendszeresen tisztítsa folyó víz alatt, és használjon speciális tisztítószereket a fogsorokhoz. Egyszerű karbantartással biztos lehet benne, hogy protézise optimális állapotban marad.
  • Visszatérés a kedvenc ételekhez: Ezzel a protézissel nem kell korlátoznia magát az ételekben. A szilikon elég tartós ahhoz, hogy elviselje a különféle ételek rágását és harapását. Így gond nélkül élvezheti kedvenc ételeit.
  • Következtetés: A szilikon fogsor modern megoldás azok számára, akik kényelmes, tartós és természetes megjelenésű megoldást keresnek mosolyukra. Ezzel a protézissel nemcsak gyönyörű mosolyt kap, hanem páratlan kényelmet és megbízhatóságot is. A szilikon fogsorba való befektetés befektetés a szájhigiéniájába és az önbizalmába.
  • Anyaga: szilikon
  • A csomag tartalma: 1x felső protézis, 1x alsó protézis